25 Mart 2010 Perşembe

Önce-Sonra

ÖNCE








SONRA



Hediye gelen bu pelerinin en üst düğmesi eksikti zaten düğmelerini sevmemiştim. Dolabın bir kenarına sıkıştırmışım dün dolabımı düzeltirken buldum. Düğmelerini değiştirerek büyük renkli düğmeler diktim. Bu halini sevdim daha bir giyilebilir oldu sanki :)

22 Mart 2010 Pazartesi

Zeytinyağlı Enginar

Hiç yemedim daha önce zeytinyağlı enginar, sevmemde zaten. Ama E isteyince yaptım. Pazardan ayıklanmış olarak aldım enginarları, patates ve havuçları küp küp doğradım bezelye ile birlikte haşladım. Enginarların ortasına yerleştirdim. Her enginarın üzerine bir tane kesme şeker koydum. 1 kaşık un, biraz zeytinyağı, biraz su ve 1 limonun suyunu karıştırdım. Enginarların üzerine döktüm. Kısık ateşte 30 dakika kadar pişirdim.




16 Mart 2010 Salı

Ev Ekmeği

Geçen gün marketten aldığım sinangil çavdarlı ekmek ununu bugün denedim ve çok beğendim bakalım akşam E'de beğenecek mi :)
Bu arada ben ekmek makinam olmadığı için normal fırında yaptım belki ekmek makinasında daha lezzetli olabilir.


12 Mart 2010 Cuma

Yaratıcı blogger ödülü

Yeşim Hanım
bu ödüle beni layık görmüş kendisine çok teşekkür ediyorum. Hiçbir arkadaşım arasında yaratıcılık konusunda ayrım yapamayacağim için herkese gelsin bu ödül


10 Mart 2010 Çarşamba

Küçük Kız

SABAH ERKENDEN UYANMIŞ.


CİCİLERİNİ GİYMİŞ





ÇANTANIN İÇİNE GİRMİŞ KÜÇÜK BİR KIZIN OLMAK ÜZERE YOLA ÇIKMIŞ









Bebeğin kalıbı 'becerikli ellerim' kitabından..


8 Mart 2010 Pazartesi

8 Mart

Herkesin Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Umarım her kadın hakettiği değeri görür. Sevgili bahar harika bir hediyeleşme etkinliği düzenledi. Benim hediyem Selma hanımdan
geldi. Hepsine bayıldım kendisine buradan tekrar çok teşekkür ediyorum, ellerine emeğine sağlık diyorum
Aşağıdaki resimde yakamdaki ipten bebekler okul müdürümüzün bütün bayan öğretmenlere kadınlar günü hediyesi. Sağlık getiriyormuş takan kişilere..Bebeklerimi çok beğenen kız öğrencilerim kızlar günü yok mu öğretmenim dediler onlarada bir gün yapmak lazım :)