25 Mayıs 2011 Çarşamba

25.05.2011

Önceden daha çok etkinlik paylaşıyordum bu yıl nedense hiç aklıma gelmiyor. Bunlar bu hafta yaptıklarımızdan elma kurdu ve cupcakelerimiz :)







21 Mayıs 2011 Cumartesi

23.05.2011


Üstteki elbiseyiyaklaşık 2 yıl kadar severek giydim ama artık sıkıldım ve üst kısmını kestim belini kıvırdım. Alttakinin elbise halini çekmemişim. Kısacık boyuma bakmadan bir ara almışım. Sonra elbise yerleri süpürünce dolabın bir köşesine atmışım. Üst kısmı 10-12 sıra kadar makine lastiği geçilmişti.Sadece etek ucundan kısalttım. Yazın sıcak havalarda rahatça giyebileceğim iki tane eteğim oldu böylece :)  







20 Mayıs 2011 Cuma

20.05.2011


Bu 4 günlük tatil nasıl iyi geldi anlatamam. Sanki 1 haftadır evdeyim :) Bugün uzun süredir yarım bekleyen ufak tefek dikişlerimin tamamını bitirdim. Dolap düzenlemesi yapmam gerekiyordu onları hallettim. Evi sildim süpürdüm. Çamaşırlar yıkandı. Yemeklerde yapıldı. Bir tek dağ gibi yığılı ütüler kaldı :(  Onlarda yarına inşallah. Gerçi yarın Adapazarı yolcusuyuz ama.. Bu etekte bugün 5 dakikada oldu bitti. Yanını kapatıp beline lastik geçirdim. Etek ucuna daha önce burada
siyahını kullandığım dantelin krem renginden diktim.

17 Mayıs 2011 Salı

Motif battaniye işi hastalık gibi.. Bir tane ördüm yeter diyemiyor insan. Bu biraz küçük oldu kalan ipleri değerlendirmek için yaptım. Şu anda evdeki bütün ipleri farklı işlerde kullanarak bitirmeye çalışıyorum. Sonrasında yine bir battaniye var aklımda o kaç senede biter artık bilemiyorum :)

11 Mayıs 2011 Çarşamba

PTT



PTT anneler günü için güzel bir kampanya düzenlemiş. Okullara anneler günü ile ilgili çeşitli kartlar göndermişler. Kartları zarf kullanmadan postalama ücreti 25 kuruş. Büyük sınıflar annelerine kutlama mesajlarını yazdılar. Bizde annelerimiz için resimler çizdik kartların üzerine. Çocuklar şimdi dört gözle kartların evlerine gelmesini bekliyorlar.

9 Mayıs 2011 Pazartesi

09.05.2011



Son zamanlarda  içimde nedenini bilmediğim inanılmaz bir sıkıntı vardı. Bugün itibariyle kendimi toparlamaya karar verdim. Kendimi nasıl hissetmek istersem öyle olacağıma inanıyorum. Yemek, ev işi benim için tam bir işkence olmuştu okuldan geldikten sonra televizyon karşısında hiç kalkmadan kalıyordum. Ama bugün evi toparladım, yemeğimide yaptım kendimide çok iyi hissediyorum :) Güzel şeyler olacağına inanıyorum hemde çok güzel umutluyum :)