30 Aralık 2008 Salı

3ü 1arada


önce sevgili gönüldenele'nin blogunda gördüğüm buzdolabı magnetinden yaptım. En fazla yarım saatimi almıştır yapımı. Çok kolay ve çok eğlenceli.. Sonra elime geçen artık yünden fotoğraf makineme yeni bir klıf ördüm.
Uzun bir süre önce nt'de cam boyalarını görüp almıştım. Ama nedense istediğim sonucu alamadım ya da ben kullanmayı beceremedim. Siyah dışındaki renkler boyayınca akıp bulaşıyordu. Birkez daha şansımı deneyeyim belki bu sefer olur dedim ve diğerlerine göre daha iyi bir sonuç aldım. Önce asetat üzerine istediğim desenlerin dış konturlerini geçtim kuruduktan sonra içerilerini renklendirdim ve kurumaya bıraktım. Hediye paketini renklendirirken bazı yerlerde renkler birbirine karıştı malesef.. Ben cama yapıştırmak yerine son günlerde gözüme renksiz gelen bilgisayarımın üzerine yapıştırmayı tercih ettim. Tabi istediğim zaman çıkartabilecek olmam ve pc üzerinde herhangi bir iz kalmayacağını bildiğim için bu kadar rahat yapıştırdım. Şimdi bilgisayarımın açık hali kadar kapalı halinide çok seviyorum :) Bu arada ben bulduğum heryere ismimi yazan birisiyim, defterlerimde, ders çalışma kağıtlarımın her boş köşesinde ismim yazar ee pc üzeri eksik kalmasın dimi..

5 yorum:

  1. izin alman ve tatili uzatman cok iyi olmus, bol bol dinlenirsin insaallah ;)

    Etkinlikler herzamanki gibi yine harika, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :)
    aslında ilk defa mazeret izni alıyorum kolay kolay almam alanada kızarım ama çok bunalmıştım gerçekten ihtiyacım vardı..şimdi izin aldığım için kendimi suçlu hissedip herkese aynı açıklamayı yapıyorum yoksa asla işimden kaytarmam :)

    YanıtlaSil
  3. yeni yılın kutlu olsun...nice mutlu senelere

    YanıtlaSil
  4. Ne guzel olmuslar ellerine saglik.
    Iyi seneler...

    YanıtlaSil