28 Ağustos 2009 Cuma

Çiçekli Taç

Büyükada da bu taçlardan görmüş çok beğenmiştim ancak fiyatı 5 tl idi ve yapımı çok basit olduğu için o paraya değmeyeceğini düşündüm. Dün küçük gülleri 1 tlye aldım ve evdeki siyah tacımın üzerine sırayla doladım.. Taçla beraber bana maliyeti 1.5 tl oldu :) Daha farklı çiçeklerde kullanılabilir. Ben bir tanede papatyalı yapmayı düşünüyorum..
fotoğraflar çok kötü oldu malesef neden böyle oldu anlayamadım :( Saçta duruşunu göstermek isterdim ama yalnız olduğum için onuda fotoğraflamayı beceremedim..






5 yorum:

  1. Kesinlikle papatyalı olanı gormek ıstıyorummmmmmm :) ben papatyayı çokk severım :)Ellerine saglık Nurcum..

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık bendede küçük güller var deneyeyim bende. bu arada fotolarınızı gündüz açık havada (balkon gibi) ve flaşsız çekerseniz çok doğal oluyor. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler..
    Bir dahaki sefere o şekilde çekeyim fotoğrafları :)

    YanıtlaSil
  4. Yemeklerde taçlarda harika
    Ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
    Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
    Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, eski bir ürünü yenilemeniz ve haber vermeniz yeterli.
    Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
    iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥

    YanıtlaSil