21 Kasım 2010 Pazar

21.11.2010

Öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bu kadar dua istedikten sonra ne için istediğimide söylemem gerekir sanırım. Hayatımın en zor 3 haftasını yaşadım. Tekrar tekrar aynı yere dönmek istemiyorum ama kısaca açıklamak gerekirse bir bebek bekliyordum 12. haftaya kadar herşey yolunda ve normaldi ancak 12. haftada 2li test için gittiğimizde bebeğimizin ense kalınlığının çok fazla olduğu ve down sendromu riskinin yüksek olduğu istersek test sonucuna göre gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi doktorumuz. ancak eşimde bende sonuç ne olursa olsun  bebeğimizden vazgeçmeyeceğimizi söyledik doktorumuzun tepkisi beni inanılmaz üzdü ve ne kadar yanlış bir doktor seçtiğimi o an anladım. Fikri, inancı ne olursa olsun kararımıza saygı göstermeliydi.. Bir hafta sonra gittiğimiz başka bir profesör başka bir tanı koydu ama durum bu sefer daha kötüydü. Bebeğimizin sağlıklı doğmayacağı kesindi. Ama hala eşimle kararımız aynıydı Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır. 1 hafta içinde 5 farklı doktora gittik. Tabi bu arada moral olarak çökmüş haldeydik. En son geçen cuma gittiğimiz profesör bebeğimizin kalp atışlarının olmadığını söyledi. Çok şükür Allah'ın verdiği canı yine Allah  almıştı.  Çok büyük bir sınava tabi tutulduğumuza inanıyorum. Hep hakkımızda hayırlısı için dua ettim. Hayırlısı buymuş demek ki. Allah benimle aynı durumu yaşayan insanlara sabır ve dayanma gücü versin inşallah. Ben şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.. Bundan sonrası içinde yine hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

17 yorum:

  1. rabbım herseyın en ıyısını bılır ...
    her serde bır hayır vardır..
    sızın ıcın de boyle olmus...

    YanıtlaSil
  2. evet nohut oda bizim için hayırlısı buymuş..

    YanıtlaSil
  3. canım allahın sevgili kuluymussun.. rabbim bunu yasattıysa bildigi var de.. insallah en kısa zamanda sana en guzel ve rahat sekilde yavrunu kavusturur.. buna hic süphen olmasın..biz kadınlar bole buyuk sınavlardan neden geciyoruz.. anne olmak kolay degil de ondan..ama oluyor mutlaka oluyor sonra en güzel sekilde.. sakın ama sakın üzme kendini... bu arada cesur bi annesin sen .. sınavını bastan güzel karsılamıssın.. onu kabul etmissin.. rabbim de sana güzel bi kapı acacak...açmış bile...

    YanıtlaSil
  4. Canımm..Nurcum...
    Allahım hakkınız da en hayırlısını nasıp etmıs..sen her kosulda bebegıne sahıp cıktın..allahım bunu karsılıksız bırakmayacak ben emınım..En kısa surede..guzel haberlerını alacagıma canı gonulden ınanıyorum..ben..dualarım hala senınle.. ve bebek ısteyen herkezle..

    YanıtlaSil
  5. Sevgili bilges, Şenaycım çok teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. Allah'tan gelene amenna.Bundan sonrası içinde hayırlısı olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..

    YanıtlaSil
  6. Bazi durumlarda soylenen her teselli cumlesi bostur ama yinede soylenir...
    Rabbim hakkinda hayirlisini versin ilerki zamanlarda cici cici bebislerin olur insallah mutlaka vardir bir hayir bu olanda da bizim goremedigimiz..

    YanıtlaSil
  7. Meralcim çok teşekkür ederim. Bunları yaşamamızın mutlaka bir nedeni var Allah bize bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etmiştir inşallah.

    YanıtlaSil
  8. çok üzüldüm, üzücü olaylar yaşamışsın ama hayırlısı boyleymiş demekki, biz ne desek boş...en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir bebiş alırsın umarım kucağına...sevgiler

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler çocuklaçocuk

    YanıtlaSil
  10. Canım arkadaşım, zor bir imtihan atlatmışsınız. Ama tam teslimiyetle, yüreğinizi ortaya koyarak atlatmışsınız. Kış geçti bahar yakındır inşallah. Ben inanıyorum.

    YanıtlaSil
  11. Nezihecim çok teşekkür ederim canım sağolasın

    YanıtlaSil
  12. Allah yardımcın olsun. inşallah bu kötü günleri bir an önce atlatırsın ve en kısa sürede içinde minik tekmelerini hissedeceğin bebeğe kavuşursun.. sakın umudunu kaybetme.. her şeyin güzel olacağına inancını kaybetme arkadaşım. Allah hakkında hayırlısını versin..

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler Emine inşallah.

    YanıtlaSil
  14. Canım Allah yar ve yardımcın olsun ve hayılısı olsun. bende de üçlü test yapıldı sonuca göre amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim 22. haftadayım Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip eder

    YanıtlaSil
  15. Baharcım teşekkür ederim canım senin içinde hayırlısı olur inşallah Allah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  16. Nur hanım Çok üzüldüm bugün daha yeni okudum ama sizinde dediğiniz gibi herşeyde bir hayır vardır. moralinizi yüksek tutun.Sevgiler
    Nurhan

    YanıtlaSil
  17. Nurhan hanım çok teşekkür ederim sağolun. Emre'yi çok öpün benim için..

    YanıtlaSil