12 Eylül 2011 Pazartesi

12.09.2011


Bütün yaz yazmadım dimi? Zaten ben bütün yaz hiçbir şey yapmadım. Evde oturdum, kitap okudum, herkesin -benimde- eleştirdiğim show tvde ki doktorların tekrarını izledim. Daha önce izlememiştim bu diziyi yazın bu durumu telafi etmiş oldum :)Hayatımda bu geçen 3 ayda hiçbir değişiklik olmadı... Okullar açılıyor ya bende biraz hareketlendim bu yazma isteğimde o yüzden galiba. Gelip geçici olmaz inşallah. Bugün öğrencilerime hediye ettiğim bu şekerlerle bir başlangıç yapmış olayım :) Bu arada çocuk sesini özlemişim ama başlangıç için 25 çocuk biraz fazla oldu sanki ..

5 yorum:

  1. Düşünceli arkadaşım benım :))
    HOŞ Geldin...

    YanıtlaSil
  2. Hocam hayırlı olsun yeni eğitim yılınız. Maşallah 25 iyi rakam umarım artmaz :)

    YanıtlaSil
  3. hoş buldum Şenaycım :)
    sağolun atolye kedi hepimiz için hayırlı olsun. 25i geçer gibi geliyor bana ama inş. geçmez :(

    YanıtlaSil
  4. Nur Öğretmenimiz keşke burda kalsaydınız geçen yıl sizi çok aradım sizin sakinliğinizi ve düzeninizi Ali bu sene yine ana sınıfında henüz daha hangi öğretmende öğrenemedik ama burda olmanızı ve sizde okumanızı çok isterdik Emre hala sizi dilinden düşünmüyor. Güzel gülüşlü öğretmenimiz yeni öğrencilerinizle size güzel bir yıl dileriz ve tabi kolay gelsin Sevgiler
    Nurhan

    YanıtlaSil
  5. Nurhan hanım beni çok mutlu ettiniz. Sizlerden böyle şeyler duymak beni çok gururlandırıyor. Ali için en iyisi olur inşallah. Emre yi çok öpüyorum.

    YanıtlaSil