17 Ocak 2009 Cumartesi

Kağıt bebek



Madem bir işin başına oturup bitiremiyorum bari önceden yapılmışlardan faydalanayım :) Çocukluğumda en sevdiğim uğraşlardan biride gazetenin verdiği kağıt bebeklerle oynamaktı. Hatta o bebeklerim ve kıyafetleri hala duruyor. Bir ara bu bebeklerimden bir tanesine kıyıp kukla yaptım. Önce bebeğin üzerine seçtiğim bir kıyafeti yapıştrdım sonra arkasına bitmiş bir keçeli kalemi yapıştırıp çomak kuklası yaptım basit ama eğlenceli oldu. Okulda çocuklara hikaye anlatrken çok işe yarıyor..

4 yorum:

  1. hakkaten ne guzeldi çocuklugumuzda oynadıgımız kağıt bebekler:)

    YanıtlaSil
  2. Benimde vardi o kagittan bebeklerden bayilirdim onlari giyirmeye, benimkiler nerde bilmiyorum ne guzel sen saklamissin :)

    Benim karnelerim, raporlarim, degerlendirme formlarim ocak ayinin basinda hazirdi ama isin kotusu oyle olunca tatil moduna erken girdim :)

    YanıtlaSil
  3. ay beni de çocukluğuma götürdün. Ben işi ilerletmiştim. Bebek ve giysileri kendim yapmaya başlamıştım. Çok keyif alıyordum. Senin kukla da çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim sağolun güzel yorumlaınız için.
    Embircim valla en büyük eğlencemdi o bebekler..
    Meralcim sen hızlısn valla bende sırf son hafta vakit daha çabuk geçsin diye bıraktım ama şimdide sıkıştım az sonra oturacağım başına artık ne zaman biterse :)

    YanıtlaSil