6 Ocak 2009 Salı

Son faaliyetlerimiz



















Geçen hafta yaptığımz faaliyetlerimiz.. Kare şeklini çalışırken çocukların daha iyi kavraması için önce aynı boyda 4 tane pipet kestik sonra bu dört pipeti oyun hamurlarıyla birleştirerek kare şeklini oluşturduk.
Çocuklar renkleri eğlenceli br şekilde öğrensinler diye palyaçoyu ve onun renkli balonlarını yaptım.
31 aralık günüde yeni yıl kartlarımızı ve üç botulu çam ağaçlarını yaptık. Daha önce başka bir faaliyetten artan yeşil fon kartonlarını kullandığımız için ağaçlarımız baya küçük oldu. Bu ağaçları sevgili cocuklacocuk sitesinde görmüştüm. Yeniyıl kartlarımız ise sınıfta çalıştığımız kitaplarımızdan. Çocuklar kesip pullarla süslediler ve kartların arkasına el izlerini çizdik.
Birde sağlığımız konusu var tabi. Fasulye ve barbunya kullanarak çürük ve temiz dişler yaptık. ayrıca geçen hafta okulumuzun bulunduğu köydeki sağlk ocağına bir gezi düzenledik. Ama gezi malesef pek istediğim gibi geçmedi :( Doktor bey sağolsun tek kelime konuşmadan yüzümüze bakıp durdu. Bizim oraya gidiş amacımız çocukların sağlıklı olmak için neler yapmaları gerektiğini doktordan duymaktı ama benden başka kimse konuşmadı :)

2 yorum: