20 Kasım 2008 Perşembe

Sev Dünyayı Açılır Her Kapı İşte Susam Sokağı..


Çocukluğumun en güzel anılarından biriydi susam sokağı programı; kurabiye canavarı, edi-büdü, minik kuş ilk arkadaşlarımdı. Şimdi yine yayınlansa yaşıma bakmam oturur izlerim. Sanırım d çocukta yayınlanıyor ama trt 1 deki susam sokağı değil malesef. Ben çocukken anasınıfları çok yaygın değildi belki ama bizim susam sokağımız vardı çok şeyi ordan öğrendiğimi hatırlıyorum. Keşke yine çocuklarımız için böyle faydalı işler yapılsa.. Susam sokağının jenerik müziğini hala ezbere söyleyebiliyorum :) Belki inanmayacaksınız ama izlediğim birkaç programdan görüntüler sanki dün izlemişim gibi gözümün önüne geliyor :)
Etkinlik dosyalarımı karıştırırken susam sokağı ile ilgili boyama sayfalarnı buldum. Buyrun bakalım beğenecek misiniz..


























































































5 yorum:

  1. Ya ama nurum hey gidi hey çocukluğum ya :)Bu patternleri bassanıza okulda çocuklar neler yapar kimbil,r unlarla.

    YanıtlaSil
  2. en yakın zamanda çocuklara boyattıracağım canım bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  3. eminimçok keyif alacakar çocuklar bu çalışmalardan susam sokağı gerçekten güzeldi

    YanıtlaSil
  4. bunlar sizin icin guzel, cocuklar icin degil... siz kendi cocuklugunuzda yasadiginiz guzelligi hatirliyor ve gunumuz cocuklari uzerinden kendi duygularinizi tatmin etmek istiyorsunuz. halbuki bu kahramanlar onlar icin hic bir sey ifade etmiyor. onlarin simdi baska kahramanlari var.

    YanıtlaSil
  5. evet belki onlar bizim kahramanımızdı.ama çocuklar anne babalarının çocukluk anılarını dinlemeye bayılır eğer çocukken neler izlediğimizi anlatırsak sevineceklerdir.hatta benim kızım anasınıfında.öğretmen bize ödev yazmış çocukken oynadığınız oyunları çocuklarınıza öğretin diye... bende çocukken anne babamın çocukluk hatıralarını dinlemeyi çok severdim.kızımda seviyor.

    YanıtlaSil